Informatii

Cele mai mari evenimente din Romania

Chiar daca tara noastra nu este atat de populata, am inceput sa indragim foarte mult evenimentele mari si sa participam in masa. Am inceput sa ne cumparam bilete si cu un an inainte ca evenimentul sa aiba loc, ceea ce este super cool guys!

Vreau sa vorbim aici de cele mai marete evenimente, care ne fac numele mandru international, evenimentele acelea care impreuna cu alte nume ca Gheorghe Hagi, Nadia Comaneci, Simona Halep si multi altii, aceste evenimente ridica numele de Romania la cel mai inalt nivel si atrag turisti straini care ne pun economia in miscare masiv.

Ce este drept, este ca sumele investite in aceste evenimente sunt colosale, insa si profitul lor este la fel de colosal. Vrem sa mentionam ca Neversea este organit la Constanta iar celelalte doua showuri sunt organizate in Cluj respectiv langa Cluj (Electric Castle). Trei zone foarte frumoase ale Romaniei pe care sigur le-ai descoperit pana acum.

Vreau sa va spun cateva de spre Untold unde vin o gramada de romance sexy cu care iti poti asigura o noapte mai ceva ca in filme xxx de pe net, cel mai mare festival cu muzica electrocanica din Romania. Este din punctul meu de vedere pe primul loc. Apoi as spune ca vine Electric Castle si Neversea. La aceste festivaluri participa un numar fabulos pentru tipul de muzica promovat acolo, ceea ce ma surprinde foarte placut pentru tarisoara noastra si ma face mandru. Pe mine cel mai mult ma atrage conceptul de la Neversea deoarece totul se petrece pe plaja si nimic nu este mai frumos decat sa vezi soarele cum rasare din mare.

Anul acesta se anunta si festivalul Saga din Bucuresti, insa datorita carantinei de covid19, sunt sanse foarte mari ca acesta sa nu se tina, ceea ce este trist pentru toti, dar mai ales pentru organizatorii festivalului. Sincer sa fiu nu stiu daca Untold sau Nerversea se vor tine anul acesta datorite acestei gripe, daca sunteti interesati va rugam urmariti canalele oficiale ale acestor evenimente merete.

Ia-ta ca Romania are potential foarte mari pe plan international cu artistii, publicul inedit indragostit de vibratia sunetului si a celorlalti oameni care canta si stranga in cor.

Ia-ta ca evenimentele de tip concert au cel mai numeros public. Vreau sa va spun daca nu stiti nimic despre aceste evnimente, la numar 3, la ele participa nume de artisti international cum au nu fi crezut niciodata. In anii trecut au concertat nume precum David Guetta, Martin Garrix, Afrojack, Tiesto impreuna cu alti artisti de nume mare din muzica pop cum ar fi Jason Derulo dar si veteranul Robbie Williams.

Alte tipuri de evenimente care atrag un numar mare de vizitatori sunt cele targuri anuale, de exemplu targurile de nunti, agricultura sau carte. Acestea sunt organizate pe mai multe zile, iar cei interesati incheie anumite intelegeri cu diversi agenti economici de la care vor sa primeasca servicii.